Back to All Events

Främmande Kropp

Främmande Kropp av Manfred Karge
Med Karina Holla
Regi: Gerardjan Rijnders
Ljud: Rikard Borggård
Ljus: Andre Pronk
Kostym: Fer Smidt
Teknik: Paul Schimmel
Produktion: Henk van Riemsdijk
Produktion Sverige: Maria Johansson

OM PJÄSEN

Efter succéer som Étre Blessé är Karina Holla nu tillbaka i Sverige med den kritikerrosade föreställningen Främmande Kropp. Föreställningen bygger på en sann berättelse om en kvinna som upptäcker att hennes enda möjlighet till överlevnad, i ett sönderkrigat Nazityskland, är att överta hennes döda mans identitet. Hon lever förklädd i 40 år innan hon blir upptäckt. En gripande, poetisk och uttrycksfull föreställning om hur det är att leva i någon annans kropp med en av Hollands mest välkända, omtyckta och omdiskuterade scenkonstnärer- Karina Holla. Föreställningen spelas på Engelska.

Later Event: September 17
ASTROV Tjechov