Back to All Events

PAR I NARRAR

  • Teater Giljotin AB Torsgatan 41 Stockholm (map)

Vad är en narr?
En stackars krympling med bjällror i mössan?
Eller en sanningssägare och gycklare som förstår att utnyttja sin makt?
 
Välkommen till en undersökning, en lek och demaskering av Narren – allt från den efterblivne hovnarren i historien till de två arbetslösa åldrande narrarna som behöver varandra. Som både roar och oroar – och som har ett klart släktskap med förebilderna Helan och Halvan.
 
Skådespelarna Gunilla Röör och Per Sandberg har längtat efter ett gemensamt projekt bortom den traditionella teateruppsättningen. Utgångsläget är en lust till det burleska och överdrivna som både innehåller stor komik men också sorg. Till sin hjälp har de texter av William Shakespeare, Lars Forsell och Staffan Westerberg.

Earlier Event: November 20
PAR I NARRAR
Later Event: November 30
PAR I NARRAR