SOPPlunch med samtal

 
edelfeldt_inger_15.jpg

Inger Edelfeldt

14 Feb 12:00-13:00

Inger Edelfeldt läser ur sin senaste bok Kläderna. 

Inger Edelfeldt har skrivit flera uppmärksammade pjäser för Teater Giljotin så som, Ur Askan, Den Perfekta Mannen och Kamalas Längtan. 

Inger Edelfeldt debuterade 1977 och har sedan dess varit verksam i flera genrer (bland romanerna kan nämnas debutboken Duktig pojke, klassikern Kamalas bok och den Augustprisnominerade Det hemliga namnet). Som novellist har hon gett ut fyra samlingar: I fiskens mage (1984), Rit (som fick Svenska Dagbladets litteraturpris 1991), Den förunderliga kameleonten (1995, belönad med bl.a. Ivar Lo-Johanssons personliga pris 1997) och Riktig kärlek (2001).

Inger Edelfeldt är också verksam som bildkonstnär.

DAGENS SOPPA:
Mustig Fisksoppa
160 sek
Max 25 platser tillgängliga, förköp krävs!


Allan Linnér.jpg

Allan Linnér

22 februari 12:00-13:00

Allan Linnér känner vi igen från Radiopsykologen i P1. I många år har vi fått ta del av hans möten med lyssnarna i terapeutiska samtal. Vid denna sopplunch kommer Allan berätta om arbetet som radiopsykolog, om samtal som förändrar och om boken Kärlekens koreografi som han är medförfattare till. 

Allan Linnér är leg.psykolog, individual och par-terapeut.


DAGENS SOPPA
Tomatsoppa a´la New York
Pris: 160 sek
Max 25 platser tillgängliga, förköp krävs!


14 mars 12:00-13:00

Angela Kovács kommer tillsammans med Ann-Charlotte Franzén presentera kvinnliga profiler som du kanske inte visste fanns. 

Angela har sedan 1990 arbetat som skådespelare på bl.a. Dramaten och Stockholms-, Göteborg- och Helsingborgs Stadsteatrar. Angela har gjort huvudrollen i 12 filmer som kriminalinspektör Irene Huss för Kanal 5 och medverkat i diverse TV-produktioner varav den senaste, ”Springfloden” som gick på SVT under våren 2016. Angela har bland annat tilldelats Ingmar Bergman-priset 2006, och ”Bästa huvudroll” Sveriges kortfilmsfestival 2016.

Ann-Charlotte Franzén gick ut Teaterhögskolan i Malmö 1991 och har sedan dess varit engagerad vid bl.a Angereds teatern, Riksteatern, Bohuslänsteater, Teater Tribunalen, Kulturkompaniet, Radioteatern mfl. Hon har medverkat i filmer som Bakom fiendens linje, Beck- I stormens öga, Himlen är oskyldigt blå, och TV-produktioner som Lite som du, Julkalendern Gyllene knorren, Hotell Kantarell - barnprogram, Tack Gode Gud - improviserade humorsketcher, Livet i Fagervik, Maria Wern mfl.

DAGENS SOPPA: 
Potatis & Purjolök Soppa
Pris: 160 sek
Max 25 platser tillgängliga, förköp krävs!
 


hqdefault.jpg

Etienne Glaser

28 mars 12:00-13:00

Etienne Glaser läser dikter från den persiska poeten Rumi som levde på 1200 talet. "Han är en enastående diktare som kan jämföras med Shakespeare." Etienne Glaser. Något som bekräftar detta citat är att Rumi har blivit beskriven som den mest populära poeten i USA. Etienne Glaser ackompanjeras av den fenomenala musikern Päyam Tabatabayi. Välkomna att njuta av krämig svampsoppa med ljuv poesi. 

DAGENS SOPPA:
Krämig Svampsoppa
160 sek
Max 25 platser tillgängliga, förköp krävs!