Publiksamtal med Johan von Schreeb

Johan von Schreeb på omslaget Katastrofdoktorn

Johan von Schreeb på omslaget Katastrofdoktorn

 

Exklusivt samtal den 23 september!

Schreeb är katastrofläkare och en av grundarna till Läkare utan gränser. Han är docent vid Karolinska Institutet och leder Kunskapscentrum för internationell katastrofmedicin. 2014 utsågs han till Årets Svensk och i december 2014 tilldelades han Prins Carl-medaljen för sina framstående internationella humanitära insatser. Han har 25 års erfarenhet av att arbeta som kirurg vid katastrofområden utomlands. Johan har även skrivit boken Katastrofdoktorn där han berättar om sina erfarenheter av att jobba som läkare ute på fältet.

Onsdag den 23 september gästar Johan von Schreeb Teater Giljotin i samband med föreställningen ASTROV Tjechov. Ett samtal med fokus på människans inre kompass och dialog i utsatta situationer. Vi lever i tider av oro. Inte sedan Andra Världskriget har så många människor varit på flykt runt om i världen. Både krigs och miljöflyktningar ökar och det ställer mänskligheten inför stora prövningar. Hur hanterar vi vår inre dialog, vad händer med människor i extremt utsatta situationer och hur hanterar vi oss själva och varandra i ett katastrofläge? Detta är några av frågorna vi samtalar med Johan von Schreeb om den 23 september i samband med föreställningen ASTROV Tjechov på Teater Giljotin.

Onsdag 23 september

Föreställning kl 19.00 – 20.10
Paus med mat & dryck – 20.10 – 20.30
Johan von Schreeb samtalar med Teater Giljotin och publik 20.30 – 21.30

Pris 250 sek inklusive föreställning & samtal.

Boka via: teatergiljotin@gmail.com eller 070-641 58 22

Plats: St:Eriksplan, Torsgatan 41, 113 62 Stockholm