Vill du hyra Teater Giljotin? Kontakta oss för mer information!

Namn *
Namn

Vid St Eriksplan, mitt på Torsgatan, gömmer sig en liten pärla. De unika lokalerna där Teater Giljotin hyser sin verksamhet har en lång historia. Sen 1940- talet har lokalerna varit en självklar mötesplats för stockholmaren, då som danspalats med live-orkestrar och sällskapsdans, sen dess har både Pistolteatern (1972), Nya Pistolteatern (1990) och Teater Giljotin (2002) tagit del i lokalerna och vidarefört traditionen av möten och upplevelser.

Det finns perioder då det går att hyra lokalerna som lämpar sig ypperligt för den som letar efter en scen att genomföra sin konst på, lokaler att repetera i, seminarium, kurser, utställningar – bara tanken sätter gränser.

Den totala arean är 400 kvm och innefattar; foajé med mindre kök, scen, logé, kontor, och källarplan där utrymme finns att repetera samt en liten verkstad.

Det lilla men praktiska köket i direkt anslutning till foajén. Kyl och liten frys, diskmaskin, mikrovågsugn, två kokplattor, kaffekokare och vattenkokare. Allt man behöver för att hålla igång en liten försäljning i foajén. Eller för att tillhanda- hålla ett lunchkök för de som repeterar.

Foajén med stora fönster ut mot Torsgatan ger en ljus och luftig känsla.

Röda mattan guidar besökarna ned till sceningången. De gamla bevarade trädörrarna tillsammans med marmorspisen och kristallkrona ger ett elegant och varmt intryck.

Scenen är 6 meter bred och 14 meter djup.

Logen där skådespelarna enkelt kan förbereda sig inför kvällens show. Bra sminklampor och många uttag för locktång, hårfön, mobilladdare osv. En soffa att vila och ladda upp i är också ett plus i kanten. Schackrutsgolvet är kvar sedan Bli en Dåre då logen användes som ett av de många scenrummen publiken vandrade runt i. I logén finns även klädhängare, torkskåp och strykbräda.

Kontoret består av ett stort rum på 50 kvm med stort fönster ut mot Torsgatan. Inredningen består av fyra arbetsbord med stolar, en stor divansoffa, ett sybord/arbetsbord, kylskåp och ett stort möblemang med förvaringsskåp där man kan låsa in sina tillhörigheter. Vi har även en välkomnande entréhall med kontorstoalett i direkt anslutning till kontoret.

Kontorsplats uthyres.


UTHYRNINGSPRISER (Standard)

Kostnad för att hyra teatern vid ett tillfälle:

Dagtid 7:00-16:00 = 6 000 sek ex moms
Kvällstid 16:00-22:00 = 8 000 sek ex moms
Dag&Kväll 7:00-22:00 = 12 000 sek ex moms

Kontorsplats 4 000 sek ex moms

Replokal i källaren pris vid överenskommelse. 

Dimbart repljus/enklare scenljus finns i lokalen. Tekniker ingår ej i priset.
Vi ger er gärna kontaktuppgifter till ljud- och ljustekniker som kan teatern om ni inte har egen tekniker.

Om man önskar hyra en längre period kan vi erbjuda paketpris. För mer frågor kring längre uthyrning och eventuella priser ber vi er att kontakta oss via mail eller telefon med en projektbeskrivning och prisförfrågan. Likaså vid förfrågningar om kontorsplats:

Mail: teatergiljotin@gmail.com
Telefon: 0706- 41 58 22

Vänliga hälsningar!