Premiären Främmande Kropp

 

Vilken fantastisk premiär! Stämningen var på topp igår efter Karina Hollas superba prestation. Föreställningen bjöd på både skratt och eftertanke. Tyvärr glömdes kameran bort i stundens upplevelse så bilderna från kvällen är få. Men här kommer ett några bilder i alla fall!

Carin Hartman hade vernissage dagen till ära och visade upp teckningar hon gjort från föreställningen. Hon har fångat olika scener och citat från föreställningen på ett helt fantastiskt sätt! Tavlorna kommer att vara tillgängliga hela spelperioden (OBS endast 2 veckor!) TACK Carin för de supercoola och vackra tavlorna!

Maria Lindström bjöd på vacker sång som en extra överraskning kvällen till ära! Maria är utbildad Sångerska & Skådespelerska på Artisten i Göteborg. Lyssna och njut! Tack Maria!